top of page

Inspiration til din have

Der er masser af ting, du kan gøre i din have, for at øge biodiversiteten og hjælpe naturen lidt på vej.

Her har vi samlet et lille udsnit af artikler og links, der forhåbentlig kan inspirere dig yderligere i jagten på den vilde naturhave.


God fornøjelse.

 

Havenyt har en masse artikler om biodiversitet og hvordan du omdanner en bunke sten, en gammel træstub eller dit gren-afskær til summende boligkomplekser for insekter, småfugle og mindre pattedyr.


 

Du kender nok allerede Vidensmagasinet Bolius. De har en masse god og inspirerende viden, når du ønsker at gøre dit hjem eller din have mere bæredygtig.


 

Haveselskabet har et helt tema om hvordan du kan øge biodiversiteten i haven. Alt fra insekthoteller til bedre forhold for småfuglene.


 

Naturlig Havedesign er en glimrende blog fra havedesigneren Marie Uth, som specialiserer sig i bæredygtighed, biodiversitet, haver til børn, spiselige haver og meget andet. Læs blandt andet hendes guide til en blomstereng i haven.

 

Husmagasinet har blandt andet skrevet en skøn artikel om biodiversitet i haven. Her sætter de fokus på alle de små måder, du nemt kan hjælpe både plante- og insektlivet i gang.bottom of page